onsdag 1. august 2012

Sponsor: Platou

Me er glade for at Platou her i Bergen ville sponse oss med litt utstyr til turen. For det skal dei sjølvsagt få litt blest her på sida.! Dei utstyrer oss med vanntett Ipad-mappe til blogginga, ein vanntett dekksbag som me kan ha utstyr som me vil ha lett tilgjengeleg i og eit dreggsett(!) til kajakk.

Etter ein veldig positiv prat med butikksjef Christian i Platou Fjøsanger fekk eg foreslå kva dei eventuelt kunne bidra med. Eg tenkte mellom anna at i drivepausene våre ville ein dregg ha vore ideelt. Då kan me ligg i ro og kvile armane, utan attelet for at me driv i feil retning. Driv me i rett retning kan me sjølvsagt berre drage opp dreggen. Dette vert det spanande å teste ut"! Meir om utstyret kjem på bloggne etterkvart, og du ser nok att utstyret i bruk på bileta undervegs på turen også.

Det kan og vere artig å nemne at han som starta Platou og har padla ein del langs den kysten som me har forsert og skal forsere. Han padla nemleg oppover kysten i fleire etapper, innom dei ulike Platou-butikkane.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar