lørdag 5. juni 2010

Vi er igong!

Her er vi samla med fanskaren på Bryggen!



No er kajakkgutane igong med ferda mot Sunnmøre!
Følg med! :)

3 kommentarer:

  1. Det er bra! Gler mej til å fylje med dokke på færda!

    SvarSlett
  2. Skal sei du var godt representert, Øyvind! Ikkje snautt.

    SvarSlett
  3. Hei Gutter!
    Håper første etappe har gått fint og at dere ligger i posen og sover. Hvis dere traff Alverstrømmen på høyvann gikk det vel greit å komme seg gjennom der uten den verste motstanden..

    Dere er sikkert oppdatert, men har sett på vær og strømforholdene deres for morgendagen:
    Været ser ut til å forbli fint for dere, fra kl 12-18 er det ventet 12 grader og sol, med liten bris 4-7 m/s fra nordvest i området fensfjorden som er ca midt på ruten deres for morgendagen.

    Det vil være flo ca kl 0630 med seks timers mellomrom mellom flo og fjære videre.

    Det ser ikke ut som det skal være noen spesielt utsatte strømforhold før dere kommer forbi Fensfjorden. Der er Mjømnasundet det første området med litt strøm, der setter strømmen nordover med stigende og sørover med fallende. Det innebærer at dere får medstrøm så lenge dere er der mellom 1230 og 1830, er dere der etter 1830 blir det motstrøm. Strømmen er sterkest midt mellom høy og lavvann(altså ca 3 timer etter tidevannet snur) Strømmen i mjømnasundet kan bli 2-3 knop.
    Neste sted blir på slutten av etappen, i Eivindviksundet, her setter strømmen Ø-over med stigende, V-over med fallende. Største fart 1-2 knop. Altså østover mellom 1230 og 1830 og vestover etter 1830.

    Det var dagens metereologiske oppdatering:)
    Ha en fortsatt fin tur!
    Øyvind Drotningsvik

    SvarSlett